Kakao ekologiczne

Kakao ekologiczne to wyjątkowy produkt, który różni się od kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao produkowanego przemysłowo kilkoma istotnymi elementami. Po pierwsze podczas uprawy kakaowca bio producenci nie korzystają ze sztucznego nawożenia. Później zaś, kiedy roślina już dojrzewa, nie wykorzystuje się pryskania pestycydami - rośliny mogą rosnąć zgodnie z zasadami natury.

Ładuję...
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 8

Ustaw kierunek malejący
na stronę

Kakao ekologiczne to wyjątkowy produkt, który różni się od kakao produkowanego przemysłowo kilkoma istotnymi elementami. Po pierwsze podczas uprawy kakaowca bio producenci nie korzystają ze sztucznego nawożenia. Później zaś, kiedy roślina już dojrzewa, nie wykorzystuje się pryskania pestycydami - rośliny mogą rosnąć zgodnie z zasadami natury. W ten sposób powstają produkty niezawierające szkodliwych substancji, dzięki czemu są o wiele zdrowsze dla organizmu człowieka niż te pochodzące z upraw przemysłowych.

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.