do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Producenci
Rabat

Jako powitanie po zarejestrowaniu, nowy klient otrzymuje 5% rabat na koszt pierwszego zamówienia, bez względu na jego wartość. Rabaty są sumowane, czyli np. pierwszy zakup powyżej 250 zł. z rejestracją, umożliwia uzyskanie sumarycznego rabatu w wysokości 10%.

Dostawa

Paczkomat: 8,60 zł. - darmowa od 200 zł.

Kurier: 15,00 zł - darmowa od 250 zł.

Wpisy na blogu
Jak jeść tofu? – najciekawsze przepisy tofu

Coraz więcej osób odchodzi od jedzenia mięsa lub ogranicza jego spożycie. Brak białka może nieść za sobą negatywne konsekwencje. Aby ich uniknąć, trzeba szukać zastępczego, roślinnego, źródła białka, które dostarczy cennych aminokwasów. Jednym z podstawowych produktów, po które sięgają wegetarianie, jest tofu. Dlaczego?

Ocet jabłkowy na odchudzanie – czy może być skuteczny?

Każdy marzy o pięknej sylwetce, a co za tym idzie, wciąż poszukuje się nowych metod na odchudzanie. Równocześnie kładzie się nacisk na to, by minimalizować ilość syntetycznych składników w diecie. Szuka się więc inspiracji w naturze, a jednym z produktów, na który zwraca się uwagę, jest ocet jabłkowy.

Jak uprażyć sezam?

Sezam kojarzy się głównie z daniami azjatyckimi, którym nadaje lekko orzechowy aromat. Sezam jest najważniejszym składnikiem pasty tahini, którą dodaje się do popularnej chałwy i humusu. Jednak warto go docenić nie tylko ze względu na walory smakowe. Jego bogaty skład sprawia, że wybierając sezam, wspieramy nasze zdrowie.

Do czego używamy szafranu? Zastosowanie szafranu w kuchni

Szafran jest jedną z tych przypraw, która dzisiaj w wielu kuchniach jest wciąż niedoceniana. Doda jedzeniu specyficznego aromatu, ale nie jest to jedyne, za co się ceni szafran. Był stosowany już przez Greków i Sumerów, i to nie tylko do gotowania. Poza walorami smakowymi zwracali uwagę na liczne właściwości lecznicze. Kiedy i do czego używamy szafranu, żeby czerpać jak najwięcej korzyści?

Chmura tagów

Ekologiczne produkty dla dzieci

 

Ekologiczne posiłki dla dzieci stanowią najlepiej przyswajalną, zrównoważoną porcje witamin dla wszystkich maluchów. Ważne, abyśmy podawali naszym pociechom tylko produkty najwyższej jakości, pozyskiwane w zgodzie z naturą. Kupując zdrową żywności dla dzieci, mamy pewność, że pomagamy w prawidłowym rozwoju najmłodszych. Owoce i warzywa pochodzą od najlepszych producentów, z certyfikowanych gospodarstw, w których stosowanie nawozów sztucznych jest zabronione. Są one również regularnie kontrolowane i sprawdzane pod kątem jakości, sposobu przechowywania i produkcji. Chów zwierząt odbywa się na wolnych, swobodnych wybiegach. Karmione są wyłącznie naturalnymi paszami, bez podawania stymulatorów wzrostu i antybiotyków.

Zdrowa żywność dla dzieci posiada dużo większą ilość substancji odżywczych i witamin niż ta tradycyjna, więc dba ona o prawidłowy metabolizm i lepszą odporność. Konieczne jest podawanie dzieciom zdrowych produktów już od pierwszych miesięcy życia, ze względu na to, że ich system odpornościowy nie jest jeszcze na tyle rozwinięty, aby przyjmować tyle sztucznych substancji. Ekologiczne posiłki dla dzieci zmniejszają także ryzyko wystąpienia alergii u dzieci i kobiet w ciąży. Takie produkty nie zawierają składników modyfikowanych genetycznie, które mogą mieć zły wpływ na zdrowie naszego maluszka. Pamietajmy o tym, aby wybierając posiłki dla swoich pociech, w pierwszej kolejności kierować się dbaniem o ich zdrowie, bezpieczeństwo i szczęście, a to wszystko zapewni Wam nasza zdrowa żywność dla dzieci.

Kaszka 5 zbóż 200g BIO Helpa Kaszka 5 zbóż 200g BIO Helpa
Producent: Helpa
Cena: 12,08 zł
szt.
zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl