do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Producenci oraz cechy danej kategorii
Art. bezglutenowy
Tylko do odbioru os.
Bez cukru
Bez laktozy
Na wagę
Nowość
Promocja
Produkt dnia
Wpisy na blogu
Błonnik witalny jak stosować? Jakie właściwości ma błonnik witalny?

Wzrost popularności zdrowego stylu życia, niesie za sobą zmiany w wielu płaszczyznach. W tym zmienia się podejście do aktywności fizycznej i odżywiania. Coraz powszechniejsze stają się też różnego rodzaju suplementy diety. Mają one dostarczyć do naszego organizmu deficytowych składników odżywczych i wspierać poszczególne procesy. Najchętniej sięga się po te, które mają sprzyjać odchudzaniu i szybszemu metabolizmowi. Wśród nich wymieniany jest błonnik witalny, jak go stosować?

Catuaba - eko-afrodyzjak?

Wśród produktów spożywczych, które stanowią nowość, a jednocześnie bardzo szybko zyskują na popularności, jest catuaba. Jest to nazwa ogólna dla mieszanek, które pozyskuje się z drzew Trichilla catigua i także Erythroxylum vaccinifolium. Zrobiony z ich udziałem napar, czasem nazywa się herbatą, choć wcale nią nie jest. Kiedy warto sięgnąć po ten napój?

Miód nawłociowy - krótka charakterystyka

Słyszeliście o miodzie nawłociowym? Jest dość rzadko spotykanym miodem. Powstaje z nektaru kwiatów nawłoci. Charakteryzuje się słodkim smakiem choć wyczuć w nim można kwaskowo - gorzką nutkę. Szybko krystalizuje i tworzy delikatną, kremową konsystencję łatwą do rozsmarowania. Miód nawłociowy cechuje się wysokimi właściwościami antybiotycznymi i ma bardzo korzystny wpływ na ludzki organizm.

Ryż czerwony - nowość na naszych stołach

Ryż jest jednym z tych rodzajów zbóż, które spożywa się w niemal wszystkich regionach świata. Jest w różnych odmianach, a każda z nich wyróżnia się pod względem smaku i wartości odżywczych. W polskiej kuchni najbardziej popularny jest ryż biały, ale jakby dokładniej przyjrzeć się rodzajom ryżu, jakie można kupić w sklepach, barwne ziarenka są dla naszego zdrowia cenniejsze. Jedną z odmian, w które warto zaopatrzyć swoją kuchnię jest ryż czerwony. Czym się wyróżnia?

Chmura tagów

Mleko migdałowe

Mleko migdałowe powstaje przy użyciu pasty migdałowej, która natomiast jest tworem uzyskanym z migdałów. Dzięki temu jest idealne dla wegetarian i osób nietolerujących laktozy. Mleko migdałowe jest bardzo zdrowe. Zawiera duże ilości witaminy E, która między innymi wzmacnia układ odpornościowy. Bogate jest także w wapń, potas, żelazo oraz magnez. Zasadniczą zaletą mleka migdałowego jest także to, iż jest mniej kaloryczne od mleka krowiego.

Napój migdałowy b/c + białko BIO 1l Ecomil Napój migdałowy b/c + białko BIO 1l Ecomil
Producent: Ecomil
Cena: 12,30 zł
zobacz więcej
Napój migdałowy bez cukru 1l ECOMIL Napój migdałowy bez cukru 1l ECOMIL
Producent: Ecomil
Cena: 11,91 zł
zobacz więcej
Napój migdałowy bez cukru BIO 1l Bjorg Napój migdałowy bez cukru BIO 1l Bjorg
Producent: Bjorg
Cena: 12,15 zł
zobacz więcej
Napój migdałowy bez cukru BIO 200ml Ecomil Napój migdałowy bez cukru BIO 200ml Ecomil
Producent: Ecomil
Cena: 4,75 zł
zobacz więcej
Napój migdałowy classic BIO 1l Ecomil Napój migdałowy classic BIO 1l Ecomil
Producent: Ecomil
Cena: 9,99 zł
zobacz więcej
Napój migdałowy z wapniem B/C BIO1l Ecomil Napój migdałowy z wapniem B/C BIO1l Ecomil
Producent: Ecomil
Cena: 12,15 zł
zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl