Kuchnia orientalna
Aromatyczne przyprawy, egzotyczne sosy i dodatki, nowe rodzaje makaronów, ryżu i kasz – składniki pochodzące z ekologicznych upraw, wyprodukowane bez użycia środków chemicznych, zapewnią daniom pełnię smaku i aromatu.

Makaron (konjac) fettuccine bezglutenowy BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
11,09 złObecnie brak na stanie

Makaron (konjac) spaghetti bezglutenowy BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
11,09 złObecnie brak na stanie

Makaron (konjac) vermicelli bezglutenowy BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
10,84 złObecnie brak na stanie
Makaron (konjac) w kształcie ryżu bezglutenowy BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
11,09 złObecnie brak na stanie
Kuchnia orientalna cieszy się obecnie ogromną popularnością. Słynąca z intensywnych smaków i oryginalnych połączeń potrafi zaskoczyć podniebienie, a jej niewątpliwym atutem są także właściwości zdrowotne. Żeby dania kuchni orientalnej były maksymalnie zdrowe i smaczne, powinny być przygotowane z naturalnych, ekologicznych składników. Aromatyczne przyprawy, egzotyczne sosy i dodatki, nowe rodzaje makaronów, ryżu i kasz – składniki pochodzące z ekologicznych upraw, wyprodukowane bez użycia środków chemicznych, zapewnią daniom pełnię smaku i aromatu.
