do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Rabat

Jako powitanie po zarejestrowaniu, nowy klient otrzymuje 5% rabat na koszt pierwszego zamówienia, bez względu na jego wartość. Rabaty są sumowane, czyli np. pierwszy zakup powyżej 250 zł. z rejestracją, umożliwia uzyskanie sumarycznego rabatu w wysokości 10%.

Dostawa

Paczkomat: 8,60 zł. - darmowa od 200 zł.

Kurier: 15,00 zł - darmowa od 250 zł.

Wpisy na blogu
Chelat magnezu – czym jest i jak działa?

Dieta większości z nas zawiera magnez, jednak jego ilość jest niewystarczająca, co z czasem skutkuje niedoborami. Zbyt mała ilość tego pierwiastka prowadzi do wystąpienia wielu poważnych chorób. W czołówce znajdują się choroby serca, cukrzyca, astma, a nawet depresja. Często pojawiają się też skurcze i bóle mięśni. Dlatego też suplementacja magnezu jest wskazana dla niemal każdej osoby. Sprawę komplikuje fakt, że magnez może przybierać różną formę, nie zawsze w równym stopniu przyswajalną. Od pewnego czasu popularny jest chelat magnezu. Czy to właśnie on stanowi najlepszy wybór?

Smażenie na oliwie – czy oliwa jest dobra do smażenia?

Niektóre produkty spożywcze są cenione i odradzane jednocześnie. Tak jest z oliwą z oliwek. Podkreśla się jej prozdrowotne właściwości, zawartość licznych witamin i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Z drugiej strony smażenie na oliwie uważa się za szkodliwe. Czy tak jest w rzeczywistości?

Komosa ryżowa - quinoa do jakich dań będzie dobra?

Odkąd wzrosła popularność zdrowego odżywiania, coraz więcej powstaje książek kulinarnych zawierających wskazówki i przepisy na zdrowe dania. Część składników do niedawna nie była w ogóle znana w Polsce, a teraz pojawia się w wielu potrawach. Komosa ryżowa, inaczej quinoa właśnie do nich należy.

Chmura tagów

Migdały

Migdały to zdrowa i pożywna przekąska pochodzenia naturalnego. Spożywanie ich przynosi wiele korzyści dla naszego zdrowia, ponieważ dostarczają ogromną ilość niezbędnych składników i witamin. Są źródłem magnezu, fosforu, wapnia, cynku oraz potasu. Ponadto, są bogate w witaminy z grupy B oraz E. Ekologiczne migdały BIO to produkt doskonały do spożywania go pod każdą postacią. Sprawdza się doskonale jako chrupka przekąska, ale także jako dodatek do deserów, ciast, owsianki, musli czy też smoothie.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl