Olej lniany
Olej lniany to jeden z najzdrowszych dodatków w kuchni polskiej, produkowany i używany od wieków. Wytwarzany jest z nasion lnu, tłoczony na zimno, co pozwala zachować jego wszystkie drogocenne składniki, takie jak witaminy, mikro i makroelementy oraz kwasy tłuszczowe.
Olej lniany to jeden z najzdrowszych dodatków w kuchni polskiej, produkowany i używany od wieków. Wytwarzany jest z nasion lnu, tłoczony na zimno, co pozwala zachować jego wszystkie drogocenne składniki, takie jak witaminy, mikro i makroelementy oraz kwasy tłuszczowe. Powinien być przechowywany w chłodzie i poza zasięgiem światła słonecznego, bezwzględnie w ciemnej butelce. Należy spożywać go na zimno, dodając do ulubionych sałatek, surówek czy sosów. Olej lniany to produkt ekologiczny, polecany dla osób chcących dbać o zdrową dietę.