Pieczywo ekologiczne

Ekologiczne pieczywo to zarówno świeży chleb wypiekany w regionalnych piekarniach np.: żytni, orkiszowy, pszenno-żytni, ale także chleby niskoglutenowe wypiekane z mąk naturalnie bezglutenowych.

Zobacz jako Siatka Lista

1 element

Ustaw kierunek malejący
na stronę

Ekologiczne pieczywo to zarówno świeży chleb wypiekany w regionalnych piekarniach np.: żytni, orkiszowy, pszenno-żytni, ale także chleby niskoglutenowe wypiekane z mąk naturalnie bezglutenowych. W tej kategorii znajdziecie też ekologiczne pieczywo chrupkie, które świetnie się nada jako przekąska lub urozmaicenie diety.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej na temat rodzajów pieczywa i różnic w jego wypieku, to przeczytaj nasz artykuł na blogu: Kilka słów o chlebie żytnim

Cart
  • 0
  • 0
Koszyk
Nie posiadasz produktów w koszyku.