do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Producenci oraz cechy danej kategorii
Rabat

Jako powitanie po zarejestrowaniu, nowy klient otrzymuje 5% rabat na koszt pierwszego zamówienia, bez względu na jego wartość. Rabaty są sumowane, czyli np. pierwszy zakup powyżej 250 zł. z rejestracją, umożliwia uzyskanie sumarycznego rabatu w wysokości 10%.

Wpisy na blogu
Kasza jaglana - najciekawsze produkty

Kasza jaglana nie jest niczym nowym. Podobnie jak wiedza o jej właściwościach zdrowotnych. A jednak pomimo świadomości jej walorów, nie każdy po nią sięga. Jednak kasza jaglana to przepisy z tylu różnych kategorii, że wystarczy pokusić się o nieco eksperymentowania, by znaleźć potrawy, które najlepiej wpasują się w gusta kulinarne.

Kardamon - jak stosować, skąd pochodzi?

Intensywny smak o lekko korzennym zapachu, częsty dodatek do herbaty, kawy, bożonarodzeniowych ciasteczek. Kardamon, bo o nim mowa, jest przyprawą, którą znali już Egipcjanie. Obecnie najwięcej kardamonu wykorzystuje się w krajach arabskich. W Europie prym pod tym względem wiodą Szwedzi i Norwegowie. Kardamon, jak go stosować i dlaczego warto?

Suplementy diety - czy warto?

Popularne, łatwo dostępne, o cudownych właściwościach. Suplementy diety znajdziemy nie tylko w aptekach, ale w większości sklepów. Reklamy zewsząd nas atakują, że przyjmowanie suplementów jest niezbędne, jeśli chcemy zachować zdrowie. Czy faktycznie mają aż tak dobry wpływ na nas? Czym są suplementy diety i kiedy rzeczywiście warto po nie sięgnąć?

Jak zrobić powidła śliwkowe? - Garść porad

Wraz z końcem lata, nadchodzi sezon na przetwory i robienie pysznych zapasów na zimę. Co roku dużą popularnością cieszą się powidła śliwkowe, które później można wykorzystać nie tylko do smarowania kanapek. Będą świetne, by pokryć nimi naleśniki lub jako dodatek do świątecznego piernika. Słodkie i aromatyczne konfitury śliwkowe są uwielbiane przez dzieci i dorosłych.

Chmura tagów

Pozostały ryż

Ostatnimi czasy coraz większą popularnością cieszą się produkty naturalne, w pełni ekologiczne i zdrowe. Wynika to z rosnącej świadomości ludzi na temat tego jak istotne jest to, co jemy. Jednym z takich produktów są ryże. Oczywiście, półki naszych sklepów są ich pełne, jednak często należą one do wysoko przetworzonych. Pozostały ryż, taki jak brązowy, czy czarny, całe szczęście cieszy się większą popularnością. Artykuły te pochodzą z certyfikowanych upraw, a kontrolowane procesy ich obróbki, pozwalają zachować ich smak i wartości odżywcze. Co więcej, ryż można poddać procesie ekspandowania, czyli poddawania działaniu gorącej pary w warunkach wysokiego ciśnienia. Staje się on lżejszy, łatwiejszy w przyrządzeniu, jednak nadal tak samo smaczny.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl