Ryż czerwony

Ryż czerwony to wciąż nowość na rynku produktów spożywczych, charakteryzuje się niezwykłymi walorami smakowymi, jest opisywany jako delikatnie orzechowy. Poza tym to kopalnia błonnika oraz mikro i makroelementów i witamin. Jest zdecydowanie zdrowszy od ryżu białego. Ekologiczny ryż czerwony, pochodzący z upraw dbających o najwyższą jakość surowca, to alternatywa dla ryżu białego we wszelkiego typu daniach kuchni chińskiej czy tajskiej. Świetnie smakuje na ciepło jak i na zimno z dodatkiem warzyw, mięsa i orientalnych przypraw.

Waluty
Menu Szukaj więcej więcej

583-552-536 Facebook Instagram

    • Zakręcony Słoik
    • Twoja opinia jest dla nas ważna

    • Facebook Instagram 583-552-536
    • Zapisz się do newslettera
       
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl