Ryż czerwony

Ryż czerwony to wciąż nowość na rynku produktów spożywczych, charakteryzuje się niezwykłymi walorami smakowymi, jest opisywany jako delikatnie orzechowy. Poza tym to kopalnia błonnika oraz mikro i makroelementów i witamin. Jest zdecydowanie zdrowszy od ryżu białego. Ekologiczny ryż czerwonyCzym wyróżnia się ryż czerwony?, pochodzący z upraw dbających o najwyższą jakość surowca, to alternatywa dla ryżu białego we wszelkiego typu daniach kuchni chińskiej czy tajskiej. Świetnie smakuje na ciepło jak i na zimno z dodatkiem warzyw, mięsa i orientalnych przypraw.

Ładuję...
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 3

Ustaw kierunek malejący
na stronę

Ryż czerwony to wciąż nowość na rynku produktów spożywczych, charakteryzuje się niezwykłymi walorami smakowymi, jest opisywany jako delikatnie orzechowy. Poza tym to kopalnia błonnika oraz mikro i makroelementów i witamin. Jest zdecydowanie zdrowszy od ryżu białego. Ekologiczny ryż czerwony, pochodzący z upraw dbających o najwyższą jakość surowca, to alternatywa dla ryżu białego we wszelkiego typu daniach kuchni chińskiej czy tajskiej. Świetnie smakuje na ciepło jak i na zimno z dodatkiem warzyw, mięsa i orientalnych przypraw.

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.