Ryż czerwony
Ryż czerwony to wciąż nowość na rynku produktów spożywczych, charakteryzuje się niezwykłymi walorami smakowymi, jest opisywany jako delikatnie orzechowy. Poza tym to kopalnia błonnika oraz mikro i makroelementów i witamin. Jest zdecydowanie zdrowszy od ryżu białego. Ekologiczny ryż czerwonyCzym wyróżnia się ryż czerwony?, pochodzący z upraw dbających o najwyższą jakość surowca, to alternatywa dla ryżu białego we wszelkiego typu daniach kuchni chińskiej czy tajskiej. Świetnie smakuje na ciepło jak i na zimno z dodatkiem warzyw, mięsa i orientalnych przypraw.
Ryż czerwony to wciąż nowość na rynku produktów spożywczych, charakteryzuje się niezwykłymi walorami smakowymi, jest opisywany jako delikatnie orzechowy. Poza tym to kopalnia błonnika oraz mikro i makroelementów i witamin. Jest zdecydowanie zdrowszy od ryżu białego. Ekologiczny ryż czerwony, pochodzący z upraw dbających o najwyższą jakość surowca, to alternatywa dla ryżu białego we wszelkiego typu daniach kuchni chińskiej czy tajskiej. Świetnie smakuje na ciepło jak i na zimno z dodatkiem warzyw, mięsa i orientalnych przypraw.