Pieczywo ekologiczne

Ekologiczne pieczywo to zarówno świeży chleb wypiekany w regionalnych piekarniach np.: żytni, orkiszowy, pszenno-żytni, ale także chleby niskoglutenowe wypiekane z mąk naturalnie bezglutenowych.

Ładuję...
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 25-25 z 25

Ustaw kierunek malejący
Strona
na stronę

Ekologiczne pieczywo to zarówno świeży chleb wypiekany w regionalnych piekarniach np.: żytni, orkiszowy, pszenno-żytni, ale także chleby niskoglutenowe wypiekane z mąk naturalnie bezglutenowych. W tej kategorii znajdziecie też ekologiczne pieczywo chrupkie, które świetnie się nada jako przekąska lub urozmaicenie diety.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej na temat rodzajów pieczywa i różnic w jego wypieku, to przeczytaj nasz artykuł na blogu: Kilka słów o chlebie żytnim

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.