Baton daktylowy chrupiący orzech bez dodatku cukrów 35 g - DOBRA KALORIA
Baton daktylowy chrupiący orzech bez dodatku cukrów - żywność od DOBRA KALORIA. Składniki: daktyle suszone, prażone orzeszki ziemne, chrupki zbożowe. Wartość odżywcza: 1643 kJ/391 kcal, tłuszcz 12 g, węglowodany 58 g, błonnik 6,6 g, białko 8,7 g. Wyprodukowany w Polsce. Bez glutenu, wegetariański. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
daktyle suszone (69 %), ORZESZKI ZIEMNE prażone (28 %), chrupki zbożowe (mąka kukurydziana, mąka ryżowa).
OPIS
Baton daktylowy z orzeszkami ziemnymi. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1643 kJ/391 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 44 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 8,7 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU, zboża zawierające gluten.
UWAGA
Produkt może zawierać pestki owoców lub ich fragmenty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5903548002008 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.040000 |
| Producent | DOBRA KALORIA (batony, produkty śniad. i wege) |
| Adres producenta | Kubara spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, bema 32, 42-202 częstochowa |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |

