Baton liofilizowany jabłkowy bezglutenowy 9 g - CELIKO (FRUPP)
CELIKO to liofilizowany baton jabłkowy bezglutenowyProdukty bezglutenowe o wadze 9 g. Wyprodukowany w Polsce przez renomowaną firmę, CELIKO oferuje wysoką jakość w połączeniu z naturalnym smakiem jabłka. Bez dodatku cukru, tłuszczu i soli, bogaty w błonnik, stanowi doskonałą przekąskę dla osób dbających o zdrową dietę. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulinaDawkowanie inuliny (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 28 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,02 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać dwutlenek siarki.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5900038003491 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.010000 |
| Producent | CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków) |
| Adres producenta | Celiko sa ul. św. antoniego 71, 61-359 poznań |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |

