Ładuję...

Baton proteinowy wpc o smaku czekoladowym w polewie kakaowej bezglutenowy 60 g - MAXSPORT

SKU
B8588003339300

Baton proteinowy WPC o smaku czekoladowym w polewie kakaowej o wadze 60 g to przekąska dla osób aktywnych i sportowców. Zawiera aż 26% białka najwyższej jakości, doskonale uzupełniającego treningi. Krucha struktura i delikatna konsystencja sprawiają, że baton jest wyjątkowo smaczny. Bezglutenowy, wegetariański oraz o wysokiej zawartości błonnika. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Baton proteinowy wpc o smaku czekoladowym w polewie kakaowej bezglutenowy 60 g - MAXSPORT jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
mieszanka białek 25,6 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, polewa z kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, MASŁO Shea, w różnych proporcjach), kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, płatki SOJOWE, rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2 %, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat czekolady, aromaty.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1789 kJ/426 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy nasycone: 8,3 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 6,9 g
Białko: 25 g
Sól: 0,56 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i orzeszki ziemne.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8588003339300
Waga całkowita (kg)0.070000
ProducentMAXSPORT (batony, kremy, makarony)
Adres producentaMax sport, mlynské luhy 76/a, bratislava 821 05
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Gwarantowany termin przydatności (dni)90
Rozszerzony opis

Baton proteinowy wpc o smaku czekoladowym w polewie kakaowej bezglutenowy 60 g jest doskonałą przekąską dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. To produkt żywnościowy o wyjątkowo kruchej konsystencji i kremowej polewie, która dodaje mu niepowtarzalnego smaku. Baton zawiera aż 26% białka najwyższej jakości, w skład którego wchodzi koncentrat białek serwatki, koncentrat białek mleka oraz izolat białek soi. Dzięki temu baton proteinowy zapewnia szybkie i skuteczne uzupełnienie zapasu białka przed treningiem oraz jego regenerację po treningu. Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego w połączeniu z niską zawartością tłuszczów trans czynią go idealną przekąską dla osób dbających o zdrową i zrównoważoną dietę. Baton proteinowy wpc jest bezglutenowy, co czyni go odpowiednim dla osób z nietolerancją glutenu. Ponadto, produkt ten jest wegetariański, dzięki czemu można go spożywać bez obaw. Baton proteinowy wpc o smaku czekoladowym w polewie kakaowej bezglutenowy 60 g to przekąska, która dostarcza odpowiednią dawkę białka i energii podczas aktywności fizycznej. Jest łatwy w przechowywaniu - wystarczy trzymać go w suchym i chłodnym miejscu. Spróbuj tej wyjątkowej przekąski i poczuj różnicę już dziś!

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.