Bułki do hamburgerów z siemieniem lnianym bezglutenowe (2 szt.) 140 g - INCOLA
Bułki do hamburgerów z siemieniem lnianym bezglutenowe, chrupiące i złociste. Idealne na śniadanie, kolację i do hamburgerów. Wyprodukowane w Polsce przez INCOLA. Niskie ceny. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).
OPIS
Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1250 kJ/297 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 50,3 g
w tym cukry: 6,0 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 4,2 g
Sól: 1,15 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902431592015 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.170000 |
Producent | INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle) |
Adres producenta | Gfs poland sp. z o.o. ul. komorowicka 110. 43-300 bielsko biała +48333339092 biuro@gfsp.pl |
Typ diety / produkt | |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 30 |
Rozszerzony opis | Bułki do hamburgerów z siemieniem lnianym bezglutenowe marki INCOLA to doskonały wybór dla wszystkich, którzy cenią sobie zdrowy tryb życia. Produkt wyróżnia się wysoką jakością składników, wśród których znajdują się m.in. mąka ryżowa i kukurydziana oraz złote siemię lniane. Bułki są chrupiące po podgrzaniu, co sprawia, że idealnie nadają się na śniadanie, kolację oraz jako dodatek do hamburgerów. Można je spożyć na zimno bądź podgrzać w tosterze lub piekarniku. Produkt pakowany jest w atmosferze ochronnej, zapewniając świeżość na dłużej. Bułki INCOLA są bezglutenowe, wegetariańskie i nie zawierają dodatku cukru. Przechowywane w suchym i chłodnym miejscu zachowują swoje walory smakowe i odżywcze. Ich pozytywny wpływ na organizm docenią zarówno miłośnicy zdrowego jedzenia, jak i osoby z nietolerancją glutenu. |