Bułki kajzerki wieloziarniste bezglutenowe (4 szt.) 240 g - WISO

SKU
B5907623359087

Wieloziarniste bułki WISO: mak, widoczne ziarna, dużo błonnika, miękki miąższ. Tanio. #zakreconysloik

Obecnie brak na stanie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!

Opis

SKŁADNIKI
woda, nasiona słonecznika 16,2 %, mąka ryżowa, tapioka (skrobia z manioku), skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, skrobia ryżowa, płatki jaglane, mąka kukurydziana, brązowe siemię lniane 1,8 %, złote siemię lniane 1,8 %, błonnik z babki płesznik, mak 1,5 %, drożdże, ALBUMINA wysokożelująca (z JAJA), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, cukier trzcinowy, błonniki roślinne (błonnik ziemniaczany, błonnik z babki płesznik), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), skrobia kukurydziana, fermentowana kukurydza, syrop cukru skarmelizowanego.

OPIS
Wyjątkowy smak zamknięty w makowej bułce. Uwolnij go i delektuj się. Zaproś przyjaciół na ucztę. Kształt regularny okrągły. Miękisz ciemny z widocznymi i wyczuwalnymi ziarnami. Te bułki nie mają konkurencji.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1361 kJ / 326 kcal
Tłuszcz: 13,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 12,4 g
Białko: 9,0 g
Sól: 1,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, mleko.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5907623359087
Waga całkowita (kg)0.250000
ProducentWISO (pieczywo bezglutenowe)
Adres producentaUltraeuropa sp. z o.o ul. bielska 41 43-378 rybarzowice
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Gwarantowany termin przydatności (dni)60

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.