Bułki ze słonecznikiem bezglutenowe (2 x 50 g) 100 g - INCOLA
Bułki ze słonecznikiem bezglutenowe to pyszna i zdrowa propozycja na każdą porę dnia. Wyprodukowane w Polsce przez INCOLA, są bogate w składniki odżywcze i idealne dla wegetarian. Puszyste, chrupiące i aromatyczne - rozpieszczą Twoje kubki smakowe! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), ziarna (słonecznik 13 %, siemię lniane), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza) sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki.
OPIS
Puszyste bułki z chrupiącą posypką z ziaren słonecznika. Do wszechstronnego zastosowania - na śniadanie, kolację, o każdej porze dnia.
Produkt pakowany w atmosfrze ochronnej. Produkt bezglutenowyProdukty bezglutenowe.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1424 kJ/340 kcal
Tłuszcz: 13,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 46,2 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 5,9 g
Sól: 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 5902431592145 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.130000 |
Producent | INCOLA (bezgutenowe pieczywo i wafle) |
Adres producenta | Gfs poland sp. z o.o. ul. komorowicka 110. 43-300 bielsko biała +48333339092 biuro@gfsp.pl |
Typ diety / produkt | |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 30 |
Rozszerzony opis | Nasze bułki ze słonecznikiem bezglutenowe to idealna propozycja dla osób poszukujących smacznego i zdrowego pieczywa. Wyprodukowane w Polsce przez renomowanego producenta INCOLA, posiadają certyfikat potwierdzający wysoką jakość składników. Bułki charakteryzują się puszystością oraz chrupiącą posypką z ziaren słonecznika, co sprawia, że są niezwykle aromatyczne i apetyczne. Doskonale sprawdzą się zarówno na śniadanie, jak i jako dodatek do lekkiej kolacji. Produkt bezglutenowy, zawierający naturalne składniki, bez dodatku cukru. Można je spożywać bezpośrednio, a także podgrzać w toasterze czy piekarniku. Dzięki swojemu bogatemu składowi odżywczemu, bułki są idealnym wyborem dla osób dbających o zbilansowaną dietę. Przechowywane w atmosferze ochronnej, gwarantują dłuższą świeżość i smak. Spróbuj już dzisiaj i przekonaj się, jak smakowite mogą być bezglutenowe bułki ze słonecznikiem! |