Chrupki ryż - soczewica o smaku jabłko - cynamon bez dodatku cukrów bezglutenowe BIO 25 g - HOLLE
Chrupki ryżowo-soczewicowe o smaku jabłko-cynamon bez dodatku cukrów, bezglutenowe, BIO 25g od HOLLE. Idealne jako przekąska dla dzieci. Wyprodukowane w Austrii. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ryż* (67,2 %), soczewica* (16,8 %), olej słonecznikowy* (11,8 %), jabłko w proszku* (2,5 %), cynamon* (1,7 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1763 kJ/418 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 67 g
w tym cukry: 1,9 g
Białko: 11 g
Sól: 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
UWAGA
Nie zostawiać dziecka bez opieki podczas jedzenia, aby zmniejszyć ryzyko zadławienia się.
Należy dbać o higienę jamy ustnej od pierwszego ząbka dziecka.
Produkt pakowany jest według wagi, a nie objętości.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte i spożyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
EAN | 7640161879393 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.040000 |
Producent | HOLLE (żywność dla niemowląt) |
Adres producenta | "holle europe gmbh berner weg 23 79539 lörrach. deutschland" |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
Rozszerzony opis | Chrupki ryż - soczewica o smaku jabłko - cynamon to idealna przekąska dla wszystkich miłośników zdrowego jedzenia. Produkowane przez renomowaną firmę HOLLE, te chrupiące kawałki są bezglutenowe, organiczne i nie zawierają dodatku cukru. Wyprodukowane w Austrii, posiadają certyfikat składników ekologicznych. Składniki użyte do produkcji to ryż, soczewica, olej słonecznikowy, jabłko w proszku i cynamon. Tylko naturalne składniki gwarantują wysoką jakość i wyjątkowy smak. Można je jeść bez obaw o dodatkowe kalorie, ponieważ nie zawierają cukru ani konserwantów. Idealne do przekąszenia w drodze do pracy, szkoły czy na spacerze. Nie zawierają glutenu, dzięki czemu mogą być spożywane przez osoby cierpiące na celiakię. Dzięki niewielkim rozmiarom opakowania, można je zabrać ze sobą wszędzie. Spróbuj teraz i odkryj smak naturalnych i ekologicznych chrupków ryżowych! |