Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT
BIO chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem, bezglutenowe. Wyprodukowane w Węgrzech przez BIOPONT. Z certyfikatem ekologicznym. Zawierają składniki pochodzące z upraw ekologicznych. Niskokaloryczna przekąska o intensywnym smaku. Idealne dla wegetarian. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1830 kJ / 437 kcal
Tłuszcz: 19 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 57 g
W tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,97 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5998858703929 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.080000 |
| Producent | BIOPONT (chrupki bezglutenowe) |
| Adres producenta | Biopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

