Ciastka daktylowe bezglutenowe BIO 100 g - ZEMANKA
BIO Ciastka bezglutenowe ZEMANKA to połączenie mąki gryczanej, syropu daktylowego i delikatnej czekolady roślinnej. Wyprodukowane w Czechach z certyfikatem ekologicznym, są doskonałą przekąską dla osób na diecie bezglutenowej. Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH i substancji spulchniających. Odkryj niezwykły smak i wartości odżywcze - 1657 kJ/397 kcal, 14 g tłuszczu, 59 g węglowodanów, 7,7 g białka. Idealne na każdą okazję. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka gryczana* (46 %), syrop daktylowy* (19,5 %) (suszone daktyle* (75 %), woda), mąka kukurydziana*, nieutwardzony tłuszcz roślinny* (olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*, woda, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA*, syrop ryżowy*, cynamon*, olejek cytrynowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pyszna przekąska dla każdego, idealnie nadają się do chrupania przy kawie, herbacie lub szklance mleka
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna: 1657 kJ/397 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 21 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,07 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do +25°C
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594071211998 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.100000 |
| Producent | ZEMANKA (ciastka, krakersy) |
| Adres producenta | Zemanka biopiekarnia s.r.o, orlikov 29, 26401 sedlcany |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |

