Ciastka kakaowe demeter BIO 125 g - MOGLI
Ciastka kakaowe demeter BIO 125 g - MOGLI, produkowane w Niemczech. Z naturalnymi składnikami, bez dodatku cukru, certyfikowane Demeter. Idealne na szybką przekąskę! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA ORKISZowa* (28 %), mąka PSZENNA*, syrop z agawy (15 %), MASŁO* (13 %), agawa w proszku (11 %), kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao w proszku (3 %), MIGDAŁY mielone, substancja spulchniająca: węglany sodu (* z upraw biodynamicznych, z upraw ekologicznych)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1920 kJ /457 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy nasycone: 8,1 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 24 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte i spożyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
EAN | 4260311980422 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.130000 |
Producent | MOGLI (musy owocowe, przekąski) |
Adres producenta | Mogli naturkost gmbh, karl - marx - strasse 88, 12043 berlin |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Certyfikat inny | Demeter |
Typ diety / produkt | |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 30 |
Kraj pochodzenia składników | - |
Rozszerzony opis | Chcesz się zasłodzić w zdrowy sposób? Spróbuj naszych ciastek kakaowych Demeter BIO od producenta MOGLI! Wyprodukowane w Niemczech, spełniające standardy certyfikatu Demeter, są idealnym wyborem dla miłośników ekologicznych produktów. Składniki, takie jak mąka orkiszowa, syrop z agawy i kakao, zapewniają nie tylko wyjątkowy smak, ale także wysoką jakość odżywczą. Bez konserwantów i sztucznych dodatków, nasze ciastka to doskonała przekąska dla każdego, kto dba o swoje zdrowie i środowisko. Przechowuj je w chłodnym miejscu i rozkoszuj się ich intensywnym smakiem przez kilka dni po otwarciu opakowania. Spróbuj naszych ciastek kakaowych Demeter BIO i daj swojemu podniebieniu coś wyjątkowego! |