Cukier cytrynowy BIO 20 g - AMYLON
Cukier cytrynowy BIO 20 g - AMYLON to ekologiczny produkt spożywczy o wyjątkowym smaku cytrynowym. Wyprodukowany w Czechach przez renomowanego producenta AMYLON. Składniki pochodzące z certyfikowanych źródeł. Produkt bezglutenowyProdukty bezglutenowe, wegetariański i odpowiedni dla wegan. Idealnie nadaje się do słodzenia różnych potraw i napojów. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Dostępny w niskiej cenie. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, mielona skórka cytrynowa* (2,5 %), aromat cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1673 kJ / 394 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 98 g
w tym cukry: 96 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) oraz JAJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594006668187 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.020000 |
| Producent | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
| Adres producenta | Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |

