Cukier z wanilią bourbon bezglutenowy BIO 8 g - AMYLON
Cukier z wanilią bourbon BIO 8 g – żywnościowy produkt od AMYLON. Wyprodukowany w Czechach z certyfikowanymi składnikami ekologicznymi. Idealny do ciast, ciasteczek i deserów. Bez glutenu. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, wanilia mielona* (1,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Połączenie ekologicznego cukru trzcinowego z wanilią Bourbon. Polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1660 kJ/398 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 99 g
w tym cukry: 98 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594006668408 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.010000 |
| Producent | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
| Adres producenta | Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 386 |

