Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g (90 g) - BATOM
Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g - BATOM. Idealny dodatek do napojów, deserów, słodkich dań. Wyprodukowany w Polsce przez BATOM, specjalistę w produkcji żywności. SKŁADNIKI: cytryna*, cukier trzcinowy*, woda, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Produkt pasteryzowany. Wartość energetyczna: 747 kJ / 176 kcal. Przechowywać w ciemnym miejscu, po otwarciu w lodówce do 5 dni. Certyfikat bio, niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cytryna* (41 %), cukier trzcinowy* (40 %), woda, imbir* (1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealny dodatek do napojów, deserów, słodkich dań. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 747 kJ / 176 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 40 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,09 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym miejscu, po otwarciu w lodówce do 5 dni
Dodatkowe informacje
| EAN | 5907709954915 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.360000 |
| Producent | BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe) |
| Adres producenta | Batom.pl józef leśniak hurtownia zdrowej żywności, generała augusta fieldorfa-nila 17, 31-209 kraków |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 45 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

