Czekolada gorzka 88 % BIO 40 g - COCOA
Gorzka czekolada BIO z 88% kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao od COCOA, wyprodukowana w Polsce. Intensywny smak ziaren kakaowca, łagodna i pełna wartości odżywczych. Przechowuj w chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao*, cukier kokosowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa minimum 88 %.
OPIS
Gorzka czekolada 88 % wytworzona z surowych ziaren kakaowca, w której mocno wyczuwalny jest smak ziarna kakaowca. Mimo zawartości kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao na poziomie 88 % zaskakuje łagodnością, przy czym nie jest pozbawiona swojego intensywnego charakteru.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2318 kJ / 561 kcal
Tłuszcz: 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: 16 g
w tym cukry: 12 g
Błonnik: 20 g
Białko: 11 g
Sól: 0,28 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902565216719 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.060000 |
| Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
| Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |

