Czekolada kokosowa bez dodatku cukru BIO 40 g - COCOA
Czekolada kokosowa bez dodatku cukru BIO 40 g - COCOA to delikatna, bezmleczna alternatywa dla miłośników czekolady. Wyprodukowana z surowych ziaren kakaowca z dodatkiem kokosu. Subtelna i gładka w smaku. Zawiera inulinę, erytrytol. Bezglutenowa i odpowiednia dla wegan. Spróbuj już teraz! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
inulinaDawkowanie inuliny*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy* 12 %, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). Zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Czekolada wytworzona z surowych ziaren kakaowca z dodatkiem sproszkowanego miąższu z kokosa to nasza propozycja dla miłośników kremowych, delikatniejszych czekolad. Subtelna i gładka w smaku, z wyraźnie wyczuwalną kokosową nutą to ciekawa bezmleczna alternatywa!
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2020 kJ/484 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g
Węglowodany: 22 g
w tym cukry: 4,2 g
w tym poliole: 13 g
Błonnik: 26 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902565216733 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.060000 |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Adres producenta | Surovital m.rendak k.szwed s.c. |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
Rozszerzony opis | Czekolada kokosowa bez dodatku cukru BIO 40 g marki COCOA to prawdziwy raj dla miłośników czekolady. Wyprodukowana z surowych ziaren kakaowca i sproszkowanego miąższu kokosa, charakteryzuje się delikatnym, kremowym smakiem z wyraźną nutą kokosa. To doskonała bezmleczna alternatywa dla tradycyjnej czekolady, która zachwyci nawet najbardziej wymagających smakoszy. Produkt certyfikowany jako ekologiczny, bez dodatku glutenu i cukru, idealny dla wegetarian i wegan. Pozwól sobie na chwilę relaksu i rozkoszuj się wyjątkowym smakiem czekolady COCOA! |