Czekolada kuwertura z nadzieniem pralinowym nirwana BIO 100 g - RAPUNZEL
Czekolada kuwertura z nadzieniem pralinowym nirwana BIO 100 g - RAPUNZEL. Delikatne i kremowe nadzienie, składniki ekologiczne. Bez glutenu. Wartość energetyczna: 2389 kJ/574 kcal, tłuszcz - 38g, cukry - 44g, błonnik - 3,9g. Wyprodukowana w Niemczech. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy* (cukier Rapadura* i Cristallino*), ORZECHY LASKOWE* (21 %), tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, syrop ryżowy w proszku* (7 %), kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao w proszku*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 40 %.
OPIS
Jest to połączenie idealne, które zawsze poprawi humor! Jedzenie czekolady sprzyja wytwarzaniu endorfin, dlatego poprawa humoru jest udowodniona naukowo!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2387 kJ/573 kcal
Tłuszcz - 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16 g
Węglowodany - 52 g
w tym cukry - 43 g
Błonnik - 3,9 g
Białko - 4,6 g
Sól - 0,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4006040488897 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.110000 |
| Producent | RAPUNZEL (makarony, czekolady, oleje, kremy orz.) |
| Adres producenta | Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |

