Czekolada kuwertura z nadzieniem pralinowym nirwana BIO 100 g - RAPUNZEL

SKU
B4006040488897

Czekolada kuwertura z nadzieniem pralinowym nirwana BIO 100 g - RAPUNZEL. Delikatne i kremowe nadzienie, składniki ekologiczne. Bez glutenu. Wartość energetyczna: 2389 kJ/574 kcal, tłuszcz - 38g, cukry - 44g, błonnik - 3,9g. Wyprodukowana w Niemczech. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Czekolada kuwertura z nadzieniem pralinowym nirwana BIO 100 g - RAPUNZEL jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy* (cukier Rapadura* i Cristallino*), ORZECHY LASKOWE* (21 %), tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, syrop ryżowy w proszku* (7 %), kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao w proszku*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 40 %.

OPIS
Jest to połączenie idealne, które zawsze poprawi humor! Jedzenie czekolady sprzyja wytwarzaniu endorfin, dlatego poprawa humoru jest udowodniona naukowo!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2387 kJ/573 kcal
Tłuszcz - 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16 g
Węglowodany - 52 g
w tym cukry - 43 g
Błonnik - 3,9 g
Białko - 4,6 g
Sól - 0,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN4006040488897
Waga całkowita (kg)0.110000
ProducentRAPUNZEL (makarony, czekolady, oleje, kremy orz.)
Adres producentaRapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)60

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.