Daktyle w surowej czekoladzie BIO 100 g - BIO PLANET

SKU
B5902488061281

Daktyle w surowej czekoladzie BIO 100g to ekologiczna przekąska o wysokiej zawartości kakaowców i naturalnych składników. Idealna dla wegan i wszystkich miłośników zdrowego stylu życia. Bezglutenowa i niska w cukry, stanowi smaczną i pożywną alternatywę dla tradycyjnych słodyczy. Wyprodukowana w Tunezji przez firmę BIO PLANET. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Daktyle w surowej czekoladzie BIO 100 g - BIO PLANET jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
Składniki: czekolada* (50 %) (surowe ziarna kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %.

OPIS
Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1926 kJ/462 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
Węglowodany 47 g
w tym cukry 45 g
Błonnik 10 g
Białko 5,0 g
Sól 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902488061281
Waga całkowita (kg)0.110000
ProducentBIO PLANET - seria PRZEKĄSKI
Adres producentaBio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)90
Kraj pochodzenia składnikówRolnictwo ue / spoza ue

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.