Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
Fasola masłowa w zalewie BIO to organiczna, włoska przysmak z certyfikatem bio. Bezglutenowa, wegetariańska i niskokaloryczna. Doskonały składnik naszej kuchni. Przechowuj w chłodnym miejscu. Odkryj to pyszne źródło białka i błonnika. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
fasola masłowa*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 399 kJ/95 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 8717496900180 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.450000 |
| Producent | LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe) |
| Adres producenta | Do-it consumer products bv, hermesweg 7, 3771 nd barneveld |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 226 |

