Fasolka czarna BIO 500 g - BIO PLANET. Ekologiczna fasolka o słodkim smaku i wysokiej zawartości błonnika i białka roślinnego. Doskonała jako pasta, dodatek do zup i dań warzywnych. Wyprodukowana w Etiopii przez BIO PLANET. Niska cena i wysoka jakość. #zakreconysloik
OPIS Ekologiczna fasolka czarna jest rośliną strączkową o lekko słodkim smaku. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Doskonała w postaci pasty (zmielona po ugotowaniu) z dodatkiem ziół i przypraw, a także jako dodatek do zup, dań warzywnych lub zbożowych.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1342 kJ/318 kcal Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 47 g w tym cukry: 2,1 g Błonnik: 15 g Białko: 22 g Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Czy szukasz zdrowej i ekologicznej alternatywy dla swoich codziennych posiłków? Mamy idealne rozwiązanie dla Ciebie - Fasolkę czarną BIO od BIO PLANET.
Fasolka czarna BIO to żywność, która wpisuje się w filozofię zdrowego odżywiania. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego, a jej lekko słodki smak nadaje potrawom niepowtarzalny smak.
Kluczowe cechy, które wyróżniają naszą fasolkę czarną BIO:
Produkowany w Etiopii - Gwarantujemy autentyczność oraz wysoką jakość naszego produktu, ponieważ uprawiamy go w biologicznie czystej i nieskażonej miejscowości.
Seria ZIELONA - Nasza fasolka czarna BIO jest częścią naszej ekologicznej serii ZIELONA, która skupia się na produkcji zdrowej żywności.
Certyfikat BIO - Wszystkie nasze produkty posiadają certyfikat ekologiczny, co oznacza, że zostały wyprodukowane zgodnie z najwyższymi standardami ekologicznymi.
Doskonały dodatek do wielu potraw - Fasolka czarna BIO jest idealna do przygotowania pasty, zup, dań warzywnych i zbożowych. Możesz również użyć jej do stworzenia własnych, zdrowych przekąsek.
Źródło błonnika i białka roślinnego - Nasza fasolka czarna BIO dostarcza wartościowego błonnika i białka roślinnego, które są niezbędne dla dobrego funkcjonowania organizmu.
Przechowywanie naszej fasolki czarnej BIO jest bardzo proste. Wystarczy umieścić ją w suchym i chłodnym miejscu, aby zachować jej świeżość i wartości odżywcze.
Wybierając naszą fasolkę czarną BIO, wybierasz zdrową alternatywę dla swoich codziennych posiłków. Weź udział w ekologicznym ruchu i ciesz się pysznymi, wartościowymi potrawami.
Zasubskrybuj newsletter aby otrzymywać informacje i korzystne oferty oraz rabaty powiązane z twoimi zakupami.
NIE spamujemy, nie wysyłamy innych wiadomości.
Zakręcony Słoik korzysta z plików "ciasteczek" (cookies) w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na używanie WSZYSTKICH ciasteczek/plików. Możesz jednak zobaczyć Ustawienia plików ciasteczek, aby wyrazić kontrolowaną zgodę.
Co to jest?Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.