Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 400 g (240 g) to wysokiej jakości żywność ekologiczna. Źródło błonnika i białka, bez glutenu i cukru. Idealna dla wegetarian i wegan. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wysoka wartość odżywcza - tylko 101 kcal na 100 g. Niska cena! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
czerwona fasola kidney*, woda, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Źródło błonnika pokarmowego i białka.
Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 425 kJ/101 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 13,6 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 6,2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 8717496900135 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.450000 |
| Producent | LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe) |
| Adres producenta | Do-it consumer products bv, hermesweg 7, 3771 nd barneveld |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 266 |
| Kraj pochodzenia składników | Chiny |

