Figi w czekoladzie surowej BIO 70 g - COCOA
Figi w surowej czekoladzie BIO to pyszny i zdrowy produkt żywnościowy. Wyprodukowany w Polsce przez renomowanego producenta COCOA, składa się z organicznej czekolady o zawartości masy kakaowej min. 65% oraz fig. Bez glutenu i cukru, idealny dla wegetarian. Zawiera certyfikowany składnik ekologiczny. Wysoka jakość w niskiej cenie! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.
OPIS
Niebiańskie połączenie słodkiej, delikatnej figi z surową czekoladą, to prawdziwa uczta dla zmysłów. Figa poza zawartością cennych pierwiastków i właściwościami odkwaszającymi organizm, ma najwyższą zawartość błonnika ze wszystkich bakalii, co czyni ją zdrową i lekką przekąską.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 44 g
Błonnik: 10 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902768064520 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.070000 |
| Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
| Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

