Figi w czekoladzie surowej BIO 70 g - COCOA

SKU
B5902768064520

Figi w surowej czekoladzie BIO to pyszny i zdrowy produkt żywnościowy. Wyprodukowany w Polsce przez renomowanego producenta COCOA, składa się z organicznej czekolady o zawartości masy kakaowej min. 65% oraz fig. Bez glutenu i cukru, idealny dla wegetarian. Zawiera certyfikowany składnik ekologiczny. Wysoka jakość w niskiej cenie! #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Figi w czekoladzie surowej BIO 70 g - COCOA jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

OPIS
Niebiańskie połączenie słodkiej, delikatnej figi z surową czekoladą, to prawdziwa uczta dla zmysłów. Figa poza zawartością cennych pierwiastków i właściwościami odkwaszającymi organizm, ma najwyższą zawartość błonnika ze wszystkich bakalii, co czyni ją zdrową i lekką przekąską.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 44 g
Błonnik: 10 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902768064520
Waga całkowita (kg)0.070000
ProducentCOCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
Adres producentaSurovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)120
Kraj pochodzenia składników-

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.