Borówki liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)
Owoce liofilizowane borówka bezglutenowe to doskonały dodatek do deserów i napojów. Wyprodukowane w Polsce przez CELIKO, te owocowe przysmaki są idealne dla wegan i wegetarian. Bogate źródło błonnika i niskokaloryczne - to zdrowa przekąska dla każdego. Spróbuj już dziś! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
liofilizowana borówka.
OPIS
Idealne do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.
Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1547 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 62 g
Błonnik: 15 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5900038003330 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.030000 |
| Producent | CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków) |
| Adres producenta | Celiko sa ul. św. antoniego 71, 61-359 poznań |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |

