Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE
Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE. Gęsto pokrojony i pasteryzowany imbir, idealny dodatek do sushi. Bezglutenowy, wegetariański i wegański. Wyprodukowany w Holandii przez GINGER PEOPLE. Sprawdź nasze produkty na stronie #zakreconysloik.
Opis
SKŁADNIKI
imbir* (60 %), cukier trzcinowy*, ocet ryżowy*, woda, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Cienko pokrojony marynowany imbir. Stosowany jako dodatek do sushi.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 476 kJ/112 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 28 g
w tym cukry - 24 g
Białko - 0 g
Sól - 0,48 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
| EAN | 734027974036 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.380000 |
| Producent | GINGER PEOPLE (przetwory z imbiru) |
| Adres producenta | Ginger people europe limited, 98 lancaster rd, newcastle-under-lyme, st5 1ds, |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |













