Jagody inkaskie w surowej czekoladzie BIO 70 g - COCOA
Jagody inkaskie w surowej czekoladzie BIO 70 g - COCOA to pyszna przekąska o wysokiej wartości odżywczej. Wyprodukowane w Polsce przez COCOA, te organiczne jagody w soczystej czekoladzie oferują 65% zawartość masy kakaowej. Bogate w błonnik i przeciwutleniacze, są idealne jako zdrowa przekąska. Bezglutenowe, wegetariańskie i bez dodatku cukru. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna 2047 kJ/493 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 14 g
Białko: 6 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5908268768203 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.070000 |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
Kraj pochodzenia składników | - |
Rozszerzony opis | Czekolada to jeden z tych produktów, którymi nie sposób się nie zachwycić. Ale czy można jeszcze bardziej poprawić smak i doznanie podczas jej spożywania? Oczywiście, że tak! Pozwól mi przedstawić Ci nowość od COCOA - Jagody inkaskie w surowej czekoladzie BIO. Jagody inkaskie wchodzące w skład tego produktu to małe, niepozorne owoce, które jednak skrywają ogromne właściwości zdrowotne. Zostały one starannie wyselekcjonowane i umieszczone w pysznej, naturalnej czekoladzie. Teraz możesz cieszyć się znakomitym smakiem czekolady, łącząc go z korzyściami dla Twojego organizmu. Czekolada COCOA wyróżnia się swoim certyfikatem jakości, który potwierdza, że jest to produkt ekologiczny, wytwarzany z naturalnych składników. Bezglutenowa receptura sprawia, że może być spożywana przez osoby na diecie bezglutenowej. Dodatkowo, czekolada ta jest wegetariańska, a nawet wegańska, dzięki czemu każdy może ją cieszyć się bez obaw. Podczas jedzenia Jagód inkaskich w czekoladzie BIO możesz cieszyć się nie tylko ich pysznym smakiem, ale także ich korzyściami zdrowotnymi. Jagody inkaskie są bogate w witaminy, minerały i przeciwutleniacze, które wspierają nasz organizm w codziennych funkcjach. Dodatkowo, czekolada zawiera tłuszcz kakaowy, który jest źródłem zdrowych kwasów tłuszczowych. To jednak nie wszystko. Czekolada COCOA to nie tylko pyszny przysmak, to także miłe doświadczenie. Nie tylko Twój podniebienie, ale i Twoje zmysły zostaną wynagrodzone. Poczuj aromat czekolady, jej delikatną teksturę i rozkoszuj się każdym kęsem. Podsumowując, Jagody inkaskie w surowej czekoladzie BIO to produkt, który spełni Twoje oczekiwania zarówno pod względem smaku, jak i jakości. Ciesz się pysznymi, naturalnymi składnikami, świetnym smakiem, a jednocześnie dbaj o swoje zdrowie. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu, by jak najdłużej cieszyć się tym pysznym specjałem. |