Kombucha z acerolą i imbirem bezglutenowa BIO 330 ml - VIGO
Kombucha z acerolą i imbirem bezglutenowa BIO 330 ml - VIGO
SKU
B5902768514308
Kombucha z acerolą i imbirem to orzeźwiający napój pełen witaminy C. Wyprodukowany w Polsce przez VIGO YOKO. Zawiera puree z owoców aceroli i ekstrakt imbiru. Bezglutenowy i bezalkoholowy. Wysoka zawartość witaminy C, która pokrywa 105% dziennego zapotrzebowania dorosłej osoby. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu. Żywnościowy. #zakreconysloik
OPIS Kombucha ta jest mieszanką puree z owoców aceroli z amazońskiego lasu deszczowego z północy Brazylii i imbiru z peruwiańskiej prowincji Pichanaki. Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca. Butelka o objętości 330 ml zawiera 84 mg witaminy C, co pokrywa 105 % dziennego zapotrzebowania na witaminę C przez osobę dorosłą. Wysoka zawartość witaminy C. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna - 88 kJ/21 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 4,5 g w tym cukry - 4,3 g Białko - 0 g Sól - 0 g Witamina C - 25 mg (31 %)** ** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)
UWAGA Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
Więcej informacji
EAN
5902768514308
Waga całkowita (kg)
0.530000
Producent
VIGO YOKO (kombucha)
Adres producenta
Cruz group sp. z o.o. ul. św. marcin 29/8 61-806 poznań
Kombucha z acerolą i imbirem to orzeźwiający napój o wyjątkowym smaku i zdrowych właściwościach. Wyprodukowana przez VIGO YOKO, kombucha ta jest ekologicznym produktem, wyprodukowanym w Polsce.
Głównymi składnikami kombuchy są: woda filtrowana, fermentowana herbata, nierafinowany cukier trzcinowy, dwutlenek węgla, przecier z aceroli oraz ekstrakt z imbiru. Wszystkie składniki pochodzą z certyfikowanych źródeł ekologicznych. Kombucha jest mieszanką puree z owoców aceroli z amazońskiego lasu deszczowego oraz imbiru z peruwiańskiej prowincji Pichanaki.
Jest to napój warzony w niewielkich partiach, z zachowaniem rzemieślniczego charakteru. Delikatnie musująca, butelka o pojemności 330 ml zawiera aż 84 mg witaminy C, pokrywając 105% dziennego zapotrzebowania dorosłej osoby na tę witaminę.
Kombucha z acerolą i imbirem jest idealna dla tych, którzy szukają naturalnego sposobu na uzupełnienie witaminy C w swojej diecie. Jej wysoka zawartość witaminy C przyczynia się do poprawy odporności, przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego oraz jest silnym przeciwutleniaczem.
Napój jest również bezglutenowy i nie zawiera żadnych dodatków, co czyni go idealnym wyborem dla osób, które zmagają się z nietolerancją glutenu. Dodatkowo, kombuchę można spożywać w diecie wegetariańskiej i wegańskiej.
Kombucha z acerolą i imbirem powinna być spożywana schłodzona. Nie wymaga przechowywania w lodówce, ale zaleca się przechowywanie jej w ciemnym i chłodnym miejscu.
Wybierz kombuchę z acerolą i imbirem VIGO YOKO - to smaczny i zdrowy napój, który pomoże Ci zaspokoić Twoje potrzeby witaminowe w naturalny sposób.
Zasubskrybuj newsletter aby otrzymywać informacje i korzystne oferty oraz rabaty powiązane z twoimi zakupami.
NIE spamujemy, nie wysyłamy innych wiadomości.
Zakręcony Słoik korzysta z plików "ciasteczek" (cookies) w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na używanie WSZYSTKICH ciasteczek/plików. Możesz jednak zobaczyć Ustawienia plików ciasteczek, aby wyrazić kontrolowaną zgodę.
Co to jest?Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.