Kombucha z kurkumą i imbirem bezglutenowa BIO 330 ml - VIGO
Kombucha z kurkumą i imbirem to orzeźwiający napój o intensywnym smaku. Wyprodukowany w Polsce przez VIGO YOKO, jest certyfikowany jako produkt bio. Bez glutenu oraz niskokaloryczny. Ta kombucha to połączenie kurkumy, imbirem i pieprzu, które nadają jej unikalny aromat. Dostępna w małej butelce 330 ml. Schłodzona idealna do picia. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
filtrowana woda, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, fruktoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy), nierafinowany cukier trzcinowy*, kurkuma*, dwutlenek węgla, imbir*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kombucha ta łączy w sobie intensywność kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo z aromatycznym imbirem i pieprzem.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 83 kJ/19 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902768514223 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.600000 |
| Producent | VIGO YOKO (kombucha) |
| Adres producenta | Ekologiczna przetwórnia mikołaj bator sp.j |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |

