Ładuję...

Kombucha z kurkumą i imbirem bezglutenowa BIO 330 ml - VIGO

SKU
B5902768514223

Kombucha z kurkumą i imbirem to orzeźwiający napój o intensywnym smaku. Wyprodukowany w Polsce przez VIGO YOKO, jest certyfikowany jako produkt bio. Bez glutenu oraz niskokaloryczny. Ta kombucha to połączenie kurkumy, imbirem i pieprzu, które nadają jej unikalny aromat. Dostępna w małej butelce 330 ml. Schłodzona idealna do picia. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Kombucha z kurkumą i imbirem bezglutenowa BIO 330 ml - VIGO jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
filtrowana woda, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, fruktoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy), nierafinowany cukier trzcinowy*, kurkuma*, dwutlenek węgla, imbir*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Kombucha ta łączy w sobie intensywność kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo z aromatycznym imbirem i pieprzem.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 83 kJ/19 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g

UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902768514223
Waga całkowita (kg)0.600000
ProducentVIGO YOKO (kombucha)
Adres producentaEkologiczna przetwórnia mikołaj bator sp.j
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Gwarantowany termin przydatności (dni)90
Rozszerzony opis

Kombucha z kurkumą i imbirem bezglutenowa BIO 330 ml marki VIGO to pyszny napój o niepowtarzalnym smaku i licznych korzyściach zdrowotnych. Wyprodukowana w Polsce przez renomowanego producenta VIGO YOKO, ta kombucha jest idealnym wyborem dla osób poszukujących naturalnych i ekologicznych produktów.

Kombucha to fermentowany napój o bogatym smaku i działaniu prozdrowotnym. Ta konkretna kombucha łączy w sobie intensywność kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo z aromatycznym imbirem i pieprzem, tworząc wyjątkowe połączenie smakowe. Składniki są dokładnie wyselekcjonowane, a napój jest warzony w niewielkich partiach, zachowując swój rzemieślniczy charakter.

Kluczowe cechy napoju to jego naturalność i ekologiczność. Produkowany jest z użyciem filtrowanej wody i fermentowanej herbaty, a słodzony jest nierafinowanym cukrem trzcinowym. Składniki są certyfikowane jako ekologiczne. Kombucha VIGO jest również bezglutenowa, co czyni ją odpowiednią dla osób z nietolerancją tego składnika.

Wartość odżywcza napoju jest bardzo korzystna. W 100 ml znajdziemy zaledwie 19 kcal, a także brak tłuszczu, kwasów tłuszczowych nasyconych, białka i soli. Dodatkowo, kombucha nie zawiera alkoholu, co sprawia, że jest odpowiednia do picia w każdym momencie dnia.

Kombucha z kurkumą i imbirem bezglutenowa BIO 330 ml marki VIGO to doskonały wybór dla osób poszukujących naturalnych, smacznych i korzystnych dla zdrowia napojów. Nie tylko przynosi efektywnie działające składniki odżywcze, ale także jest przyjemna w smaku i delikatnie musująca. Przechowywana w ciemnym i chłodnym miejscu, może być dostępna zawsze, kiedy czujesz potrzebę nawodnienia się czymś odświeżającym i zdrowym. Wypróbuj kombuchę VIGO już dziś i ciesz się jej wyjątkowymi właściwościami!

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.