Kombucha z mango i marakują bezglutenowa BIO 330 ml - VIGO
Kombucha z mango i marakują marki VIGO to orzeźwiający napój żywnościowy, wyprodukowany w Polsce przez VIGO YOKO. Mieszanka owoców z Ameryki Południowej tworzy tropikalny smak, a rzemieślniczy charakter napoju sprawia, że jest wyjątkowy. Bezglutenowy i certyfikowany jako składnik ekologiczny. Schłodzony zapewnia najlepsze doznania smakowe. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, fruktoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy), pulpa z mango*, sok z marakui*, nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kombucha ta jest mieszanką owoców z Ameryki Południowej. Słodycz mango rosnącego w górskim klimacie kolumbijskich Kordylierów przełamuje tropikalny smak peruwiańskiej marakui, by razem stworzyć orzeźwiającą kompozycję. Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 91 kJ/22 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,9 g
w tym cukry - 4,4 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902768514186 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.540000 |
Producent | VIGO YOKO (kombucha) |
Adres producenta | Ekologiczna przetwórnia mikołaj bator sp.j |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
Rozszerzony opis | Kombucha z mango i marakują bezglutenowa BIO 330 ml - VIGO to wyjątkowy żywnościowy produkt, który nie tylko zapewnia wspaniałe doznania smakowe, ale również dba o nasze zdrowie i środowisko. Wyprodukowany przez VIGO YOKO w Polsce, ten napój kombuchowy jest idealnym wyborem dla osób poszukujących naturalnych i ekologicznych alternatyw. Napój ten został stworzony z połączenia składników pochodzących z najlepszych źródeł. Kombucha to fermentowana herbata, która jest nie tylko smaczna, ale również bogata w probiotyki i enzymy korzystne dla układu trawiennego. Dodatek pulpy mango sprawia, że napój jest słodki i orzeźwiający, podczas gdy sok z marakui nadaje mu tropikalny smak. Kombucha z mango i marakują bezglutenowa BIO jest idealna dla osób z nietolerancją glutenu. Ponadto, jest certyfikowana jako produkt BIO, co oznacza, że wszystkie składniki pochodzą z ekologicznych upraw. Bezglutenowa kombucha jest również odpowiednia dla wegan i wegetarian, spełniając ich wymagania żywieniowe. Jednak to nie wszystko, co czyni ten produkt wyjątkowym. Kombucha VIGO jest delikatnie musująca, co sprawia, że jest o wiele przyjemniejsza w smaku. Bardzo ważne jest, że napój ten zawiera jedynie naturalne składniki, bez dodatku sztucznych konserwantów czy substancji słodzących. Kombucha z mango i marakują bezglutenowa BIO to doskonały wybór dla osób pragnących cieszyć się pysznym i zdrowym napojem. Nie tylko smakuje doskonale, ale również przyczynia się do poprawy naszego trawienia i ogólnego samopoczucia. Przechowywana w ciemnym i chłodnym miejscu, ta napój nie wymaga dodatkowego schładzania przed spożyciem. Odkryj smak natury z Kombuchą z mango i marakują bezglutenowa BIO 330 ml - VIGO i przekonaj się, jakie korzyści zdrowotne może przynieść ten wyjątkowy żywnościowy produkt. |