Krem z orzechów laskowych i kakao bezglutenowy BIO 250 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)
Krem z orzechów laskowych i kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 250 g - NOCCIOLATA. Wyprodukowany we Włoszech przez NOCCIOLATA. Składniki: cukier nierafinowany, pasta z orzechów laskowych, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), ekstrakt z wanilii. Krem bez oleju palmowego, wartość odżywcza w 100g: energetyczna 2270 kJ/544 kcal, tłuszcz 32g, węglowodany 54g, błonnik 3,6g, białko 8,1g, sól 0,12g. Może zawierać inne orzechy. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 18,5 %, olej słonecznikowy*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,5 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowyProdukty bezglutenowe.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2270 kJ/544 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 8,1 g
Sól: 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)
UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 do 24 .
Dodatkowe informacje
| EAN | 8052575091374 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.450000 |
| Producent | RIGONI DI ASIAGO (kremy z orzechów laskowych,musy) |
| Adres producenta | Rigoni di asiago 30012 asiago włochy |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |

