Kwas chlebowy tradycyjny na miodzie BIO 330 ml - EKO NATURA
TradiCyjny, bezglutenowyProdukty bezglutenowe kwas chlebowy na miodzie łączący 1000-letnią tradycję z biokulturą żywienia. Wpisany na listę produktów tradycyjnych. Certyfikowany skład ekologiczny, wyprodukowany w Polsce przez EKO NATURA. Doskonały smak i wartości odżywcze. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
uzdatniona woda, chleb żytni* 20 % (mąka ŻYTNIA*, woda), miód nektarowy wielokwiatowy* 4 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjny słowiański kwas chlebowy z ekologicznych składników łączący 1000-letnią tradycję z biokulturą żywienia.
Napój bezalkoholowy, pasteryzowany. Doskonale gasi pragnienie i orzeźwia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 109 kJ/26 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 6,4 g
w tym cukry - 3,9 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
UWAGA
Możliwy naturalny osad z chleba. Przed otwarciem wstrząsnąć.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed działaniem promieni słonecznych i przemarzaniem.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5907480400113 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.550000 |
| Producent | EKO NATURA (kwasy chlebowe) |
| Adres producenta | Eko-natura s.c., kopyść 48, 98-100 łask |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |

