Ładuję...

Mąka migdałowa 500 g - NATURAVENA

SKU
B5902425050743

Mąka migdałowa 500 g od NATURAVENA - skarbnica cennych składników i zdrowych tłuszczów. Idealna do wypieków i dań bezglutenowych. Wysoka jakość w dobrej cenie. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Mąka migdałowa 500 g - NATURAVENA jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
MIGDAŁY mielone 100 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2473 kJ/598 kcal
Tłuszcz 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,1 g
Węglowodany 4,1 g
w tym cukry 4,1 g
Błonnik 8,9 g
Białko 24 g
Sól 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, INNE ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902425050743
Waga całkowita (kg)0.510000
ProducentNATURAVENA
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Rozszerzony opis

Mąka migdałowa 500 g marki NATURAVENA to pyszny i zdrowy produkt spożywczy, który doskonale sprawdzi się w kuchni każdego miłośnika zdrowego odżywiania. Wyprodukowana ze 100% migdałów, jest bogata w białko, błonnik i niezbędne kwasy tłuszczowe. Dzięki wysokiej jakości składnikom, mąka migdałowa może być doskonałą alternatywą dla tradycyjnych mąk zbożowych, szczególnie dla osób na diecie bezglutenowej. Ponadto produkt jest wegański, co sprawia, że idealnie sprawdzi się również w diecie wegetariańskiej. Doda aromatu i walorów odżywczych każdemu wypiekowi czy deserowi. Wyprodukowany w Polsce, mąka migdałowa marki NATURAVENA będzie świetnym dodatkiem do Twojej kuchni!

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.