Mąka pszenna chlebowa typ 750 BIO 1 kg - NATURAVENA

SKU
B5902367406615

Żywnościowy produkt, Mąka pszenna chlebowa typ 750 BIO 1 kg - NATURAVENA, produkowany w Polsce przez NATURAVENA BIO. Ta ekologiczna mąka pszenna jest wytwarzana tradycyjnymi metodami i idealnie nadaje się do wypieku chleba. Można ją również stosować do zagęszczania sosów i przyrządzania zasmażek. Posiada certyfikat BIO i zawiera wartości odżywcze: tłuszcz - 1,8g, węglowodany - 68g, białko - 13g, bez soli. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Niska cena. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Mąka pszenna chlebowa typ 750 BIO 1 kg - NATURAVENA jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
ekologczna mąka PSZENNA chlebowa typ 750

OPIS
Ekologiczna mąka PSZENNA "chlebowa" otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren PSZENICY zwyczajnej. Jest podstawowym składnikiem wyrobów piekarniczych, ale może służyć również do wszelkiego rodzaju wypieków oraz wyrobów mącznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1446 kJ/341 kcal
Tłuszcz 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 68 g
w tym cukry 0,5 g
Błonnik 2,9 g
Białko 12 g
Sól <0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902367406615
Waga całkowita (kg)1.020000
ProducentNATURAVENA
Adres producentaBio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)180
Kraj pochodzenia składnikówPolska

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.