Makaron (gryczany) ramen bezglutenowy BIO 280 g - DIET-FOOD
Bezglutenowy makaron BIO o smaku ryżu idealny dla wegetarian i wegan. Dodaj do swojej diety zdrową alternatywę dla pszennych makaronów. Doskonały jako zupa warzywna lub smażony z warzywami. Wyprodukowany w Chinach przez DIET-FOOD. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
gryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1549 kJ/ 370 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 13,0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5906660508243 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.290000 |
| Producent | DIET-FOOD |
| Adres producenta | Mipama e.z. szafarz spółka jawna, rogatka 7a, 62-860 opatówek |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |

