Makaron (jaglany) ramen bezglutenowy BIO 280 g - DIET-FOOD
Makaron (jaglany) ramen bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 280 g - DIET-FOOD. Idealny dla wegetarian i wegan. Zapewnia szybką i zdrową alternatywę dla pszennych makaronów. Pyszny w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażony z warzywami/mięsem. Wartość odżywcza w 100g: 1500 kJ/360 kcal, tłuszcz 1,5g, węglowodany 79g. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
jagły*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1500 kJ/ 360 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: <1,0 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5906660508236 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.330000 |
Producent | DIET-FOOD |
Adres producenta | Mipama e.z. szafarz spółka jawna, rogatka 7a, 62-860 opatówek |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
Rozszerzony opis | Makaron ramen bezglutenowy na bazie jagły to ekologiczny produkt marki DIET-FOOD. Wyprodukowany w Chinach, ten ser żółtego makaronu jest idealny dla wegetarian i wegan. Bezglutenowy skład sprawia, że jest to idealna alternatywa dla osób z nietolerancją glutenu. Makaron ramen bio DIET-FOOD to szybki i zdrowy dodatek do Twojej diety. Możesz go podać jako azjatycką zupę warzywną lub przysmakiem smażonym lub gotowanym z warzywami lub mięsem. Nie tylko smaczny, ale także łatwy w przygotowaniu. Wystarczy wrzucić makaron do zimnej wody, podgrzać go do wrzenia, a następnie gotować przez 4-5 minut. Po ugotowaniu wystarczy go odcedzić i opłukać zimną wodą. Wartości odżywcze w 100 g tego makaronu to 1500 kJ/ 360 kcal i tylko 1,5 g tłuszczu. Bezglutenowy skład sprawia, że jest to idealny wybór dla osób unikających glutenu w diecie. Makaron ramen DIET-FOOD posiada certyfikat ekologiczny, co oznacza, że jego składniki pochodzą z kontrolowanych upraw bio. Jest również idealny dla wegetarian i wegan, nie zawiera cukru, a także jest bogaty w błonnik. Nie rezygnuj z ulubionych smaków tylko dlatego, że chcesz zadbać o siebie i o planetę. Wybierz makaron ramen bezglutenowy DIET-FOOD i ciesz się pysznym i zdrowym posiłkiem, który jednocześnie dba o Twoje potrzeby i o środowisko naturalne. |