Makaron (kukurydziany) spaghetti bezglutenowy 450 g - CIVITA
Makaron spaghetti bezglutenowyProdukty bezglutenowe z mąki kukurydzianej od producenta CIVITA. Wyprodukowany na Węgrzech. Bogaty w błonnik. Idealny dla wegetarian. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,85 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75,83 g
w tym cukry: 0,81 g
Błonnik: 3,02 g
Białko: 5,32 g
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 5999885485321 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.480000 |
Producent | CIVITA (makarony) |
Adres producenta | Agri-corn kft., hungary 4275 monostorpályi, táncsics u. 101. |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
Rozszerzony opis | CIVITA zaprasza do spróbowania swojego pysznego makaronu spaghetti kukurydzianego. Produkowany z najwyższą starannością na Węgrzech, ten organiczny makaron bezglutenowy jest doskonałą alternatywą dla osób z nietolerancją glutenu. Jego łatwy i szybki sposób przygotowania sprawia, że świetnie sprawdzi się jako zdrowy i pożywny posiłek dla całej rodziny. Zawartość białka i błonnika zapewnia uczucie sytości na długo, a przygotowanie go według własnych upodobań sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Przechowuj w suchym, chłodnym miejscu, aby zachować świeżość i smak. Spróbuj teraz i odkryj jak smaczny może być zdrowy makaron! |