Makaron mie razowy BIO 250 g - BIOASIA
Makaron razowy BIO 250 g produkowany przez BIOASIA w Indiach. Idealny do dań azjatyckich. Bogaty w białko, niskokaloryczny. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
pełnoziarnista mąka z PSZENICY durum* 80 %, mąka PSZENNA*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Specjalność Azjatycka do zup i dań z woka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron smażony: Gotować makaron przez około 3 minut w odpowiedniej ilości wody. Następnie w zimnej wodzie hartować i odcedzić. Przez około 3 minuty smażyć.
Makaron w zupie: Gotować makaron przez około 4 minut w odpowiedniej ilości wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1575 kJ / 359 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 68 g
w tym cukry: 3,1 g
Białko: 12 g
Sól: <0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA i SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Dodatkowe informacje
EAN | 4316734069043 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.300000 |
Producent | BIOASIA (makarony) |
Adres producenta | Kreyenhop&kluge industriestraße, 40-42 28876 oyten, niemcy |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Rozszerzony opis | Makaron razowy BIO 250 g od BIOASIA to idealna propozycja dla miłośników kuchni azjatyckiej oraz świadomych konsumentów. Produkowany w Indiach, posiada certyfikat jakości, potwierdzający ekologiczne pochodzenie składników. To pełnoziarnisty makaron z pszenicy durum, doskonały do zup i dań z woka. Szybki w przygotowaniu, wystarczy gotować przez kilka minut i gotowe! Znacznie odżywczy, bogaty w białko i węglowodany, bez dodatku cukru. Dla wegetarian i wegan. Wybierz Makaron razowy BIO 250 g i ciesz się smakiem autentycznej kuchni azjatyckiej! |