Makaron (orkiszowy) jeżyki BIO 250 g - NIRO
Orkiszowy makaron jeżyki BIO to żywność ekologiczna produkowana w Polsce przez NIRO. Wyprodukowany z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej, jest bogaty w błonnik i białko. Gotowy do ugotowania w ciągu 7 minut. Zawiera niską zawartość tłuszczu i cukru, a także jest bezglutenowyProdukty bezglutenowe. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Odkryj zdrowe i smaczne jedzenie! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY ORKISZ*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 7 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 12 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5908259954257 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.260000 |
| Producent | NIRO (makarony orkiszowe) |
| Adres producenta | Przedsiębiorstwo produkcyjno usługowo - handlowe niro sp. z o.o. , dolna 4, 42-283 boronów |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |

