Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) penne bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI
Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) penne bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 250 g - BARTOLINI. Wyprodukowany w Polsce przez BARTOLINI, to wyjątkowa propozycja dla wszystkich ceniących zdrowy styl życia. Bezglutenowy, bogaty w białko i błonnik, doskonale wpisuje się w dietę wegetariańską i wegańską. Gotowy w 6-7 minut, przepyszny i lekki. Spróbuj już dziś! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt bezglutenowyProdukty bezglutenowe.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1449 kJ / 342 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,35 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 24 g
Sól: 0,09 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5901902004576 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.320000 |
| Producent | BARTOLINI (makarony) |
| Adres producenta | P.p.h. tabit sp. z o.o., kołłątaja 44, 05-402 otwock |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |
| Kraj pochodzenia składników | Polska |


















