Makaron proteinowy (z soi i fasoli czerwonej adzuki) spaghetti bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT
Ekologiczny makaron proteinowy spaghetti z soi i czerwoną fasolą adzuki, bez glutenu. Wysoka zawartość białka - 44g na 100g. Wyprodukowany w Słowacji przez MAXSPORT. Idealny dla wegetarian i wegan. Łatwy w przygotowaniu - gotuj przez 6-8 minut. Zdrowa i smaczna alternatywa dla tradycyjnego spaghetti. 200g opakowanie wystarcza na 4 porcje. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 8588007030098 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.230000 |
| Producent | MAXSPORT (batony, kremy, makarony) |
| Adres producenta | Max sport s r.o., mlynskÉ luhy 76/a, 82105 bratislava |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |

