Makaron (ryżowy razowy) noodle ramen bezglutenowy BIO 280 g - TERRASANA
Makaron (z ryżu brązowego) ramen bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 280 g od TERRASANA to idealne rozwiązanie dla miłośników zdrowej i ekologicznej żywności. Wyprodukowany w Holandii z certyfikowanego składnika ekologicznego, ten makaron jest bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. Jednak jego zalety nie kończą się na tym - jest bez glutenu, bez cukru i wegetariański. Wyjątkowy smak i wartości odżywcze (w tym wysoka zawartość białka i błonnika) sprawiają, że ten makaron jest doskonałą propozycją dla osób dbających o swoje zdrowie i dietę. Posiada niską cenę, co sprawia, że jest szczególnie atrakcyjnym zakupem.#zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1485 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 71,9 g
w tym cukry - 0,8 g
Błonnik - 4,6 g
Białko - 7,2 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 8713576002133 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.290000 |
| Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
| Adres producenta | Terrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | Chiny |

