Makaron ryżowy (3 mm) 400 g - FARMER
Makaron ryżowy (3 mm) 400 g FARMER - żywnościowy produkt z mąki ryżowej, łatwy w przygotowaniu, nie wymaga gotowania. Idealny dla wegetarian. Wyprodukowany w Indiach. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 4316734763668 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.450000 |
Producent | FARMER (makarony ryżowe) |
Adres producenta | Kreyenhop&kluge industriestraße, 40-42 28876 oyten, niemcy |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Rozszerzony opis | Makaron ryżowy marki FARMER to idealna propozycja dla każdego, kto ceni sobie zdrową i ekologiczną żywność. Wyprodukowany w Indiach, ten makaron ryżowy jest wykonany z 90% mąki ryżowej i wody, co sprawia, że jest świetnym wyborem dla osób szukających alternatywy dla tradycyjnego makaronu. Nie wymaga gotowania - zalej wrzątkiem na 3-5 minut i gotowe! Produkt ten jest bezglutenowy, wegetariański i wegański - doskonały dla osób z różnymi preferencjami dietetycznymi. Rozkoszuj się smakiem zdrowej żywności dzięki makaronowi ryżowemu marki FARMER! |